Závada LRP VECTOR X12 9,5 T

Závada LRP VECTOR X12 9,5 T

Příspěvekod Michal.Necek » pon 21. bře 2016 10:28:10

Zdravím všechny RC nadšence. Mám na Vás zkušenější dotaz. Vlastním Himoto Monster truck emxt-1, s upravovanou elektronikou: Regl -LRP SpinPro, Motor - LRP VECTOR X12 9,5 T se senzorovým kabelem a právě s tímto motorem nastavá kámen úrazu, trošku jsem ho v zimě potrápil a dostal sněžnou sprchu a začal zlobit. Zapnu baterii, vysílač, regl i motor se zapne jak má, ale někdy po ujetí 10 metrů, někdy až po 5ti minutách, někdy okamžitě přestane motor běžet, servo funguje ale kola se netočí, v reglu začne problikávat červene a oranžové světlo a kola se netočí, za minutu blikání se rozsvítí zpět zelené světýlko, kola se zatočí a zase začne regl problikávat. Včera jsem motor rozebral, magnet jeví mírné známky rzy, tu jsem očistil, na vnitřní straně těla motoru (žebrování) byla taky rez, tu jsem taky očistil, ale motoru to nepomohlo.
MUJ DOTAZ: Našel bych stejného nadšence do RC modelů jako jsem já z okolí mladoboleslavska, českolipska, který by mi byl ochotný s timto problémem pomoct?

Nebo alespoň někoho, kdo by napojil můj motor ke svému regulátoru, abych odzkoušel, zda je chyba v motoru, nebo v reglu? Připomínám, že mám senzorový motor :-)

Děkuji všem za pomoc :-)
Michal.Necek
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 21. bře 2016 7:34:34

Zpět na RC elektronika (motory, vysílačky, příjmače atd.)

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron